måndag 14 februari 2011

Gott!

Gjorde detta "godis" kan varmt rekommendera det: Supergott!
Har lånat receptet och bilder från Nina

LCHF - Kokosbräck




Ingredienser:

25g Smör/Kokosfett
1dl Grädde
1dl Kokosflingor (jag hade i lite mer)
½ tsk Vaniljpulver
100g Mörk Choklad, 86% (jag hade 70%)

Gör så här
Smält fettet.
Blanda i grädde, kokosflingor och vaniljpulver.
Ställ bort från plattan och låt svalna.
Smält chokladen i vattenbad och vänd i kokosröran.
Bred ut på fat eller i form med bakplåtspapper.
och ställ i frysen i 10 minuter.
Ta ut och skär kokosbräcken i portionsbitar, ställ
tillaka i frysen under ytterligare 20 minuter.
Ta loss bitarna och servera. Förvara i kylen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar